alternativeeating

healthy eating my way (allergy friendly)

Ovns bakt laks med feta ost & rosmarin (Norwegian version)

Hvem liker ikke feta ost? Det er kjempe godt, jeg er glad i ost generelt. Men kan ikke spise så mye ost. Det er ikke noe salt i denne oppskriften, pågrunn av de grønne olivene.

4 Personer

Ingredienser

4 lakse fileer

1 dl feta ost most med gaffel

1 dl rømme ( yoghurt kan brukes som et lettere alternative)

10-12 grønne oliven

2 ts  rosmarin

1/2 ts pepper

2 ss olje av ditt valg

Juice av 1/2 sitron

1) Forvarm ovenen til  225 C (440F)

2) Ha fisken oppi en ildfast form. Og hell over olje og sitron juice.

3)  I en skål mos feta ost, og ha i de andre ingrediensene. I

4) Put feta ost mixed på toppen av fisken

5) Bak fisken i ovnen for 15-20 minutter

6)Kjøl av litt, og server med grønnsaker

 

Kos dere med maten, håper det smaker!

Leave a comment